12.3.16

MATEU-25 HOMBRES FEAT

25 HOMBRES ha anat arrossegant en el decurs de la seva missió tentacular nombrosos nodes de desfici que actuen com a focus de resistència al·liada. Mentalitats pertorbades i voluntats extramorals treballades als soterranis del sensus comunis i amb les que no solament comparteixen un mateix paisatge político-estètic sinó també nombrosos instruments d’intervenció en temps real i diverses plataformes de difusió de material pandèmic.
Entre elles hi trobem Antoni Mateu, un estrany cas de mutació post (o pre) humana: una hibridació bastant malèfica de poeta, videocreador, agitador cultural, editor neurastènic i conreador de la maximalitat minimalista on conflueixen el cinisme i l’estoïcisme. Pura incomoditat antropomòrfica que sovinteja en col·laboracions i exabruptes amb el nucli liminal de 25 HOMBRES (i amb d’altres calamitats contemporànees com Vagina Dentata Organ) i que s’afegeix a aquest ofici a [claudàtor] amb propòsits gens clars però sí molt prometedors.


"un estrany cas de mutació post (o pre) humana: una hibridació bastant malèfica de poeta, videocreador, agitador cultural, editor neurastènic i conreador de la maximalitat minimalista on conflueixen el cinisme i l’estoïcisme. Pura incomoditat antropomòrfica que sovinteja en col·laboracions i exabruptes amb el nucli liminal de 25 HOMBRES (i amb d’altres calamitats contemporànies com Vagina Dentata Organ) i que s’afegeix a aquest ofici a [claudàtor] amb propòsits gens clars però sí molt prometedors" = més que un retrat, una hagiografia, burda i falsa com totes, i gens merescuda."


No hay comentarios:

Publicar un comentario