14.9.19

Discoteca Pierrot.Barcelona (1960's-1980's)

 Avda. Meridiana 244

Gairebé a la frontera entre Clot i la Sagrera, en plena Meridiana. al costat de l'estació del metro de Navas, el Mesón de Goya i el cinema Rivoli, va obrir a finals dels anys 1960's la discoteca Pierrot. Era un local de barri, la típica discoteca que s'incorporava a aquesta nova proposta lúdica del jovent en un barri allunyat del centre i de les zones nobles de la ciutat. A començaments dels 1970 s'hi van organitzar alguns concursos de bellesa femenins (Guapa de Barcelona), però també masculins (Mister España 1974) en col.laboració amb Producciones El Faro
Com moltes altres discoteques Pierrot no va ser aliena a puntuals episodis de violència, alguns especialment greus com l'apunyalament del porter el 1979 i l'intent de robatori amb tiroteig contra l'encarregat i el seu fill al 1986, un fet luctuós que va precipitar el final d'aquest local.

Pierrot va tancar a finals dels 1980's i el local va tenir la seva continuïtat com a discoteca amb noves propostes i una gran diversitat de noms. Primer com a Multiespacio Tercera Fase i després com l'after-hours James Dean, que va tenir molts problemes amb els veins fins al punt que es veié obligat a modificar els seus horaris, per continuar amb Locos por la Música o Punto BCN. Avui (2014) hi ha un ampli supermercat. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario