2.4.19

Jordi Valls "The Silver Bullet" Coctelería Boadas

Hi ha moltes maneres de preparar el dry-martini cocktail. Jo he tardat 20 anys en aprendre a fer-lo de la manera més simple possible i amb un resultat quasi perfecte. Aquest és el meu "naked" martini.1 : Sempre tindrem ginebra anglesa i les copes de tipus cocktail - a ser possible petites - dins del congelador.2 : El vermouth, un martini sec, a la nevera.3 : Posarem unes gotes del martini sec a les copes per buidar-les immediatament d'aquest líquid.4 : Ara és el moment d'omplir les copes amb la ginebra gelada.5 : Tallem unes tires de pell d'una llimona per perfumar la ginebra.6 : El 'silver-bullet' translúcid és a punt per combregar.Una reflexió. Crec que és un sacrilegi introduir una oliva al "dry", doncs actúa com un cos estrany i contaminant. És molt important ser intransigents en la seva preparació per aconseguir així l'ensonyament i la fantasia del "bala de plata".

No hay comentarios:

Publicar un comentario